Maatschappelijke betrokkenheid

IJsselkern ondersteunt maatschappelijke initiatieven en goede doelen die zij een warm hart toedraagt en waarbij wij als ondernemers van IJsselkern ook persoonlijk betrokken zijn. Wij bieden ondersteuning als sponsor en stellen onze kennis, ervaring en netwerk ter beschikking.    

Compassion Nederland 

De missie van Compassion is: het bevrijden van kinderen uit armoede in Jezus’ naam. Compassion werkt in 25 landen in Azie, Afrika en Zuid-amerika. Met een holistische aanpak helpt Compassion kinderen zich gezond te ontwikkelen tot zelfredzame volwassenen die op hun beurt hun gemeenschap kunnen veranderen. Alle projecten worden uitgevoerd door lokale kerken. De eigenaren van IJsselkern hebben ieder één of meerdere eigen sponsorkinderen waar contact mee is. www.compassion.nl 

Nazorgcentrum IntermeZZo  

Stichting IntermeZZo is in 2010 ontstaan vanuit het Oncologisch centrum Isala om invulling te geven aan de behoefte om betere nazorg te bieden in de buurt van en in samenwerking met de Isala Klinieken.Inmiddels is IntermeZZo uitgegroeid tot hét nazorgcentrum in de regio voor mensen met kanker en hun naasten. Vanaf 2011 maakt IntermeZZo regelmatig gebruik van de kennis, expertise en het netwerk van Frank. 

http://www.intermezzo-zwolle.nl 

Weissensee4kids 

In 24 januari 2020 hebben Luuk en Frank de Alternatieve Elfstedentocht geschaatst op de Weissensee in Oostenrijk om geld in te zamelen voor twee goede doelen: Het Ronald McDonaldhuis in Zwolle en Orange Babies.  

www.weissensee4kids.nl 

 

Schaatsvereniging Zwolle 

Schaatsvereniging Zwolleis een ambitieuze en gezellige vereniging voor jong tot oud en van recreant tot wedstrijdschaatser. De vereniging wil zich in de komende jaren verder ontwikkelen.Begeleid doorIJsselkernis de vereniging aan de slag gegaan met het bepalen van de ambities en een nieuwe koers.Vanaf 2010 is IJsselkern betrokken als sponsor. Frank en zijn zoon schaatsen marathon- en langebaan wedstrijden.    

Voetbalverenigingen ZZVV/Be Quick’28/SC Genemuiden 

Voetbal loopt als een rode draad door het leven van Luuk. Het heeft hem bij de verenigingen ZZVV, Be Quick’28 en SC Genemuiden veel gebracht. Zowel op voetbalgebied alsook op menselijk vlak. Als sponsor van alle drie de verenigingen wil IJsselkern wat terug doen aan deze verenigingen zodat ook de huidige spelers er hun (voetbal)plezier weten te vinden. 

Sonante Vocale 

Sonante Vocale is een regionale oratoriumvereniging in Amersfoor die prachtige klassieke muziek ten gehore brengt. Met veel enthousiasme en passie. Ondanks dat het een koor is van amateurzangers, zetten ze kwalitatief hoogstaande concerten neer. Nathalie is hier als klassieke muziekliefhebber bij betrokken.