13 maart 2015

Schaatsclinic en workshop groot succes!

13 maart 2015: IJsselkern heeft samen met haar relaties de winter op een bijzondere wijze afgesloten met een schaatsclinic en een workshop over leiderschap en strategie. De deelnemers waren bijzonder enthousiast over deze niet alledaagse relatiemiddag. Enkele reacties van deelnemers: “Wist niet dat schaatsen zo leuk en leerzaam kon zijn”, en “ik ga volgend jaar zeker verder met deze sport”, “dank voor de nuttige feedback tijdens de workshop!”, “mooie combinatie, schaatsen en inhoud”.

Door de zachte winter was het voor de meeste relaties de eerste keer dat zij het ijs betraden. De eerste schaatspassen waren nog aarzelend, maar het vertrouwen op het ijs en de schaatstechniek verbeterden zichtbaar, onder begeleiding van de ervaren trainers van Schaatsvereniging Zwolle.

De clinic werd afgesloten met een heuse team pursuit, een wedstrijd met als inzet de winst van de eerste officiële “IJsselkern cup”.

 

Tijdens de workshop werden camerabeelden vertoond van de schaatsclinic. Deze beelden gaven voldoende stof om te spreken en te reflecteren over de thema’s strategie en leiderschap.

De relatiemiddag werd afgesloten met een passend “winters” stampotbuffet. De winter is afgesloten, de lente kan nu echt beginnen!