13 november 2013

Nieuw tenue voor SC Genemuiden 1 / IJsselkern

SPORTCLUB ZAAL 1 VOORTAAN SC GENEMUIDEN 1/IJSSELKERN !

Het eerste zaalvoetbalteam van SC Genemuiden is dit seizoen in het nieuw gestoken door IJsselkern B.V. Het bedrijf van o.a. Luuk Drost (keeper van het zaalteam) werkt voor profit- en nonprofit organisaties met ambities, of die te maken hebben met snelle ontwikkelingen in de markt. Zij richt zich op het begeleiden van veranderingen in organisaties, het ontwikkelen en invoeren van HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid, mobiliteitsadvies en interim- of projectmanagement. Voor meer informatie zie www.ijsselkern.nl.

Omdat het een droom was van Luuk om ooit te spelen met de eigen bedrijfsnaam op de borst, was het sponsoren van dit team een logische stap. De insteek van IJsselkern B.V. sluit aan bij de visie van dit team: spelen met passie en een juiste mentaliteit, waarbij gezelligheid ook hoog in het vaandel staat.

Dit eerste zaalvoetbalteam bestaat uit voornamelijk ‘oudgedienden’ van het eerste veldteam van Sportclub. Denk hierbij aan: Herman Jansen, Gerben van Dijk, Robert van Dijk, Marchel Visscher, Freek van den Berg, Tijmen Brouwer, Henk Eenkhoorn en Luuk Drost. Daaraan toegevoegd de talenten van de spelers die het net niet hebben gered tot ‘het eerste’ op het veld: Thomas ter Molen, Henri Heutink en Carlo Lowijs. Drie jongens zonder hoofdklasse en/of TOPklasse-ervaring, maar ontzettend waardevol voor het team! Zet daarbij een paar topcoaches in de persoon van Harrie Lindeboom, Dave Otten en Wim Jansen en SC Genemuiden 1/IJsselkern is compleet.

Dit jaar spelen de jongens in de eerste klasse en ze staan inmiddels in de subtop. Gisteravond maakten zij er vooral na de rust een show van en moest ZZVV 1 er met 12-2 aan geloven. De thuiswedstrijden worden op woensdag om 20.15 uur afgewerkt in d