18 februari 2020

IJsselkern verwelkomt een nieuwe collega

Wij zijn blij dat Sanne Leijenhorst vanaf februari ons team versterkt. Sanne is jong, ambitieus en gedreven. Ze heeft met succes gewerkt als leidinggevende bij IKEA. Vanuit deze rol was zij integraal verantwoordelijk voor HR en heeft zij organisatiebrede projecten getrokken. Ze is opgeleid op het gebied van HR, leiderschap, veranderkunde en groepsdynamica.

Sanne: “Ik heb geleerd dat aandacht voor de mens als persoon belangrijk is in het begeleiden van organisatieprocessen. De feitelijk waarneembare bovenstroom wordt beïnvloed door de interne processen in de onderstroom. Daarom neem ik de totale context als uitgangspunt en streef naar een integrale benadering. Dit is helpend is om er met elkaar uit te komen. Zo werken met mensen geeft mij energie en geeft goede resultaten.”

Interessegebieden
In mijn werk richt ik help ik organisaties om verder te professionaliseren en resultaten te verbeteren. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om het verbeteren van de organisatiestructuur of de -processen of het verbeteren van de onderlinge communicatie in teams. Vanuit mijn kennis en ervaring begeleid ik veranderprocessen, individuele-, team- en leiderschapsontwikkeling.

Competenties
Sensitief, conceptueel denken, aandachtvol luisteren, coachen, weloverwogen en besluitvaardig

Motto
Er is altijd een weg, soms is de nieuwe weg het meest waardevol.