22 september 2015

Compassion LDP student Diana studeert af!

“From no one into someone” Dat is hoe Diana zelf omschrijft wat Compassion heeft betekend in haar leven.

Al een aantal jaren ondersteunen wij Diana uit de Filippijnen via het Leadership Development Programm (LDP) van Compassion. Door dit LDP programma biedt Compassion jongeren in armoede met een bovengemiddeld intellect en leiderschapspotentieel de kans om door te stromen naar het LDP programma en zo een universitaire of beroepsopleiding te volgen. Het doel is om jonge leiders de kans te geven hun potentieel te ontwikkelen en zo het ontwikkelingsland op te bouwen.

  Afgelopen maand heeft Diana haar studie Accountancy afgerond aan de universiteit van Luzon!

We zijn enorm trots op haar doorzettingsvermogen, ondanks de moeilijke situatie waarin zij verkeert. Het raakt ons hoe gemotiveerd en gepassioneerd ze is om deze kans met beide handen aan te grijpen. Nooit een dag zeuren, nooit een dag de kantjes ervan aflopen, maar elk moment van de dag zo gefocust bezig zijn met je studie en maatschappelijke activiteiten, daar kunnen wij nog een voorbeeld aan nemen!

We vroegen Diana wat Compassion in haar leven heeft betekend:

“From no one into someone, that’s how the Lord used Compassion-Leadership Development Program for me. Compassion made me believe that I can be released from poverty, that I can be more than of what I thought to be, and that I can reach my dream of becoming a Certified Public Accountant. It is something that I will never trade-off, being one of the Compassion sponsored. I am forever grateful to the Lord for using Compassion. All glory to God!”

En ze stopt niet! Ze is op dit moment bezig met een kopstudie van een paar maanden om haar kansen op de arbeidsmarkt te kunnen vergroten. Hiermee wil zij straks haar familie onderhouden en impact hebben in haar land.

We willen Diana via deze weg nogmaals van harte feliciteren met deze mijlpaal!

Voor meer informatie over Compassion zie: www.compassion.nl